MENÜÜ

25.-29. märts 2019

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Hirsihelbepuder moosiga, kummelitee

Kirss-tomat**

Lõunasöök: Peedisupp munaga, hapukoor, leib

Karamellkissell marjakastmega

Õhtuoode: Mulgipuder peekoni ja sibulaga, keefir*

TEISIPÄEV

Hommikusöök: Odrahelbesupp, soe sepik juustuga

Kurk**

Lõunasöök: Koka-Kata kalavorm, hiinakapsa-paprikasalat, leib

Mustika-banaanikokteil

Õhtuoode: Omlett köögiviljadega, võileib ja tee sidruniga

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Kaerakliipuder võiga ja piim 3,5%*

Nuikapsas**

Lõunasöök: Kana-klimbisupp, leib

Kama-keefiritarretis marjadega

Õhtuoode: Lindströmi hakklihapallid, hapukoorekaste rohelise sibulaga, võileib

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Piima-riisisupp, leib sardiini-munavõidega

Õun**

Lõunasöök: Makaroni-hakkliharoog tomati ja ananassiga, porgandi-kaalikasalat maitsestamata jogurtiga, leib

Pirnimahedik

Õhtuoode: Kõrvitsa püreesupp röstitud krutoonidega

REEDE

Hommikusöök: Neljaviljapuder moosiga ja piparmünditee

Pirn**

Lõunasöök: Tomatine läätsesupp sealihaga, leib

Kama-kohupiimavaht

Õhtuoode: Punane lihasalat ja soe mahlajook


HEAD ISU SOOVIVAD KOKAD REILI ja TIINA

 Valmistatav toit sisaldab Euroopa Koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatooteid

** Jagatav puu- ja köögivili on osaks üle-Euroopalisest koolidele ja lasteaedadele rahaliselt toetatavast kavast

Jätame endale õiguse vajadusel teha menüüs muudatusi!