MENÜÜ


20.-24. mai 2019

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Tatrahelbepuder võiga ja kummelitee

Kirss-tomat**

Lõunasöök: Värskekapsasupp sealihaga, leib

Karamellkreem marjakastmega

Õhtuoode: Pannkoogid moosiga ja piim3,5%*

TEISIPÄEV

Hommikusöök: Piima-odrahelbesupp, sepik merevaiguga

Nuikapsas**

Lõunasöök: Kalkunilihakaste, tatar, kellukese salat, leib

Jänku-Juta jõujook

Õhtuoode: Riisi-paprikasalat makraga, ja tee sidruniga

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Täistera kaerahelbe-puder moosiga ja piim3,5%*

Õun**

Lõunasöök: Hakklihasupp köögiviljadega, leib

Kohupiimavorm maasikakastmega

Õhtuoode: Omlett võileib ja soe mahlajook

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Leib tuunikalavõidega ja sepik juustuga,

piparmünditee

Pirn**

Lõunasöök: Köögiviljad hautatud ubadega, leib

banaan

Õhtuoode: Rabarberikook ja segumahl

REEDE

Hommikusöök: Rukkihelbepuder moosiga, ja tee

Värske kurk**

Lõunasöök: Kellukese kalasupp, hapukoor, leib

Leivamaius rosinatega ja vahukoorega

Õhtuoode: Kamajook , leib singi ja tomatiga


HEAD ISU SOOVIVAD KOKAD REILI, TIIA JA TIINA

 Valmistatav toit sisaldab Euroopa Koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatooteid

** Jagatav puu- ja köögivili on osaks üle-Euroopalisest koolidele ja lasteaedadele rahaliselt toetatavast kavast

Jätame endale õiguse vajadusel teha menüüs muudatusi!